Saturday, January 5, 2013

WoW Loot Farming - Twee plekken waar je kunt Waardevolle Loot Boerderij

games

WoW buit landbouw is niet bepaald de beste manier om goud te maken in dit spel. Echter, het is 100% winst. Het enige dat u zal investeren is uw tijd.

Hoewel de beste goud houderijsysteem is het kopen en verkopen van spullen op de Auction House voor de winst, kun je fatsoenlijk geld te verdienen als je weet waar, wat en hoe te bebouwen. Dus, hier zijn twee uitstekende plekken voor WoW buit landbouw.

De Underbog - Sanguine Hibiscus

Sanguine Hibiscus is een kruid dat niet nodig Herbalism om geplukt te worden. Het kan worden gevonden in de Underbog in Zangarmarsh. Dit kruid is vereist in stapels van 5, op een zoektocht die reputatie verleent met de Sporeggar factie te voltooien. Veel spelers hun reputatie tegenwoordig te verhogen met deze factie, om te kunnen de Tiny Spore Bat dat de Sporeggar Quartermaster verkoopt te kopen.

Nu, de landbouw Sanguine Hibiscus is niet erg moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon naar de Underbog en het verzamelen van alle Sanguine Hibiscus knooppunten die pop tussen de ingang en de brug die leidt naar de tweede baas. Dan gewoon terug naar de ingang, uitgang, reset en herhaal. Je meestal krijgt ongeveer 20-25 Sanguine Hibiscus per run. De plant-achtige bendes binnen en de spore vleermuizen ook langskomen dit kruid en u kunt slijpen van hen als je wilt.

Een stapel van 5 hibiscus verkoopt voor maximaal 100g soms. De gemiddelde prijs voor een stapel van 5 is 50g wel.

Shadowmoon Valley - De Doomwalker

De tweede WoW buit landbouw plek is in het oostelijke deel van Shadowmoon Valley. De Doomwalker is de bewaker van de ingang van de Black Temple. Hoewel is een moeilijk menigte te verslaan met een level 80 tank, moet het geen probleem zijn om te verslaan met een level 85 klasse. Rogues zou kunnen hebben een probleem doden van deze baas, maar ik kan je niet vertellen dat zeker, ik heb het geprobeerd met mijn Rogue.

De belangrijkste mogelijkheden van de baas is zijn Crush Armor, een pantser debuff die stapels en vermindert 10% van je bepantsering per stapel. Als u zich ophopen te veel stacks, zal de baas 'aanvallen steeds aanzienlijk krachtiger. Hoe dan ook, zoals ik al zei, met een level 85 karakter, met een beetje van mitigatie, en een aantal potten, moet deze baas niet moeilijk zijn. Echter, om ervoor te zorgen dat u doden, een Hunter, een Death Knight of Paladin zijn de meest aangegeven klassen om het te bebouwen.

De Doomwalker daalt diverse epische BoE items die zien er cool en spelers zullen kopen om het uiterlijk van hun harnas te veranderen. Enkele van de items, zoals de Ethereum Nexus-Reaver of Talon van de Tempest te verkopen voor meer dan 1000g.

Het deel dat zuigt over dit baas is dat het een 2-3 dagen respawn cooldown heeft. En als je er niet bent als het paait, zal iemand anders doden. Ik heb meestal mijn Hunter er ingelogd en controleer de plek elke ochtend.

No comments:

Post a Comment