Saturday, May 25, 2013

Beste Games voor peuters

Beste Games voor peuters

Een van de grootste geneugten die je ooit zult ervaren is het plezier van het zien van een favoriete peuter opent een geschenk dat ze gek is, en dat je weet dat ze je uren en uren spelen met.

Spellen en speelgoed peuter zijn altijd kleurrijk en leuk, maar ze zijn vaak educatieve, ook. Dit is geweldig! Uw peuter leert belangrijke vaardigheden, en heeft een geweldige tijd, ook. Dit zijn de beste games voor peuters, en je kunt ze gerust gevoel dat je verstandig hebt geïnvesteerd in je kleintje entertainment en groei te geven.

Dus wat zijn de beste games voor peuters?

Een spel dat is prachtig en vol actie is de Fisher-Price Smart Cycle. Dit zeer gewaardeerde speeltje laat uw kind krijgen bewegen en leren met zijn eigen kind-en kleinbedrijf "cyclus." Het kan worden aangesloten op uw TV en biedt een scala aan mogelijkheden om te leren en plezier. De Smart Cycle spelletjes allemaal helpen kinderen leren over letters, vormen, kleuren en getallen met behulp van de op het scherm karakters. Uw kind kan een grote verscheidenheid van omgevingen te verkennen, en speel leuke arcade games,.

De Fisher-Price Smart Cycle is gemakkelijk om direct uit de doos, en helpt uw ??kind te ontwikkelen motorische vaardigheden, die een leuke manier om voldoende lichaamsbeweging te krijgen, ook. Het is ontworpen om te groeien met uw kind als hij zich ontwikkelt meer vooruitgang cognitieve en lichamelijke vaardigheden. Dit is speelgoed een kind dat niet ongebruikt zal zitten in een hoek!

Er zijn tal van andere leuke speelgoed en spelletjes voor kleuters, ook!

De Stap 2 waterrad Activity Speeltafel is perfect voor uren plezier. Alles wat je doet is het toevoegen van het water! Dit kind-hoogte speeltafel is opgezet als een mini-meer met trechters die dump water op een werkend waterrad en in de "meer" havens en kanalen. Het wordt geleverd met een set van boten, een kopje water en het waterrad toren.

Dit is een groot stuk speelgoed voor kinderen die gefascineerd zijn met water (en wat peuter is niet?). Het is ook een schoon speelgoed - het ergste dat kan gebeuren is dat je kind nat krijgt! De Stap 2 waterrad Activity Speeltafel leert kinderen oorzaak en gevolg en helpt hen hun fijne motorische vaardigheden aan te scherpen. De tafel is stevig genoeg om de kleintjes die nog een beetje wankel op hun voeten te ondersteunen, en zal zelfs oudere kinderen geïnteresseerd te houden voor uren.

En check out de LeapFrog Leapster Learning Game System. Deze super coole gaming systeem is voor oudere peuters, en zal zelfs entertainen kinderen tot acht jaar! Games die de hersenen op te bouwen zijn wat LeapFrog is beroemd om, en de Leapster Learning Game System bevestigt die reputatie. Een videospel format leert kinderen over wiskunde, lezen en taal, en het is zo leuk, zal uw peuter niet eens weet dat ze leren! Tutorials en instelbare niveaus helpen uw kinderen vooraf.

De beste games voor peuters en speelgoed voor peuters zijn die zijn veel plezier en die zich richten op het leren, ontwikkeling van vaardigheden en groei. Speelgoed dat groeien met uw kind zijn zelfs beter! Als het gaat om het geven van geschenken tijd, kies alleen de beste games voor je kleintje!

Bezoek [http://www.PlanYourChristmas.com] voor meer GRATIS vakantie planning tips en ideeën!

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Tiffany_Dow

http://EzineArticles.com/?Best-Games-For-Toddlers

No comments:

Post a Comment