Thursday, May 30, 2013

Beste Spelletjes voor uw iPhone 4S

Beste Spelletjes voor uw iPhone 4S

Bent u een grote gamer? Ben jij een iPhone 4S eigenaar? Als je zei ja op beide vragen, dan heb ik gewoon het juiste ding voor je. Als u wilt geweldige games voor je 4S en testen van de telefoon A5 microprocessor bezitten, dan moet je de volgende echte games proberen op deze krachtige handset.

De volgende zijn enkele van de beste games voor je iPhone 4S:

Grand Theft Auto 3 - Dit is het spel dat de definitie van Open-Wereld veranderd op een toestel dat daadwerkelijk veranderde de hele Smartphone theorie. Ja, dit spel is niet zo gezinsvriendelijk, maar ik weet zeker dat u niet wilt dat het op een andere manier. De 10 jaar verjaardag van GTA 3 bracht over de release van deze mobiele telefoon-versie van de open-wereld spel. De iPhone 4S samen met de iPad 2 zijn de enige Apple-gadgets die dit spel kan draaien. Nogmaals, dit is te danken aan de telefoon krachtige A5-chip.

Scribblenauts Remix - Dit is duidelijk een familie-vriendelijke game voor je iPhone 4S. Als je gewoon wilt om zich te ontdoen van gewelddadige games dan is dit voor u. Dit is een puzzel oplossen spel dat zal je uitdagen om je hersenen te testen. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van woorden om zijn 50 levels op te lossen. Dit doe je net als de beroemde Nintendo DS titels. U krijgt 10 iOS exclusieve etappes als je dit spel te spelen op deze telefoon. U zult ook genieten van kleurrijke graphics van het spel. Doden de tijd met deze gezinsvriendelijke leuke spel.

Captain America - De kapitein en je kunt maken van alles gebeuren! Dit spel zal je iets anders geven. Met je jatten dapperheid, kunt u reizen in de ene richting naar de andere. Dit spel is vloeibaar. Uw vingers kunnen richten op de actie die automatisch zal tot u komen op het aanraakscherm van de telefoon zal ue. U kunt gebruik maken schild gooien, muur springen, vijand bashing, en hoppen dan onder obstakels en meer op dit spel. Dit is iets dat u zult genieten van uw iPhone 4S.

Angry Birds - Dit is een gezinsvriendelijk spel voor je telefoon. U kunt beginnen met het uitdelen van wraak op degenen varkens die de vogels gestolen kostbare eieren. Dit spel beschikt over uren van leuk spel te spelen. Je zal 288 levels of pure logica, brute kracht, vaardigheid, gewoon om die groene varkens te verpletteren.

Dit zijn slechts enkele van de beste games die je kunt hebben op je iPhone 4S.

Voor de beste iPhone 4S aanbiedingen en iPhone 4 aanbiedingen, bezoek ons ??op Phoneslimited.co.uk.

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Sethe_Gomez

http://EzineArticles.com/?Best-Games-For-Your-iPhone-4S

No comments:

Post a Comment