Wednesday, May 29, 2013

De beste games voor de PlayStation Move

De beste games voor de PlayStation Move

Als ik begin te denken over de beste games voor PlayStation Move Ik heb vier dat komt naar mijn mening en ze `re degene die ik zal onthullen en bespreken in dit artikel. Voor degenen onder u die don `t weet wat de PlayStation Move is zo, ik zal het kort proberen uit te leggen wat een PlayStation Move is zo, dat iedereen begrijpt volledig dat het een motion-sensing game controller platform voor de PlayStation 3 (PS3) video game console van Sony Computer Entertainment.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het gebruik van een handheld motion controller toverstaf die wordt gecontroleerd en gevolgd door camera gemonteerd op PlayStation Move om alle beweging van sensoren op de wand vast te leggen. Dat er genoeg over hoe het werkt en laat me weer terug naar de vier beste games voor de PlayStation Move en weinig informatie over elk spel.

Little Big Planet 2 is een puzzel-platformgame spel dat heeft ingebouwde functies waarmee de spelers creëren allerlei spelletjes die kunnen worden gedeeld met anderen via de Little Big Planet netwerk online. U kunt een spel te maken door het maken van vijanden, gevaarlijke obstakels en maken vele andere moeilijke omgeving om Spice up je spel en dan als je klaar bent kunt u een aantal vrienden ook uitnodigen om mee te doen voor meer plezier hebt! Het is vergelijkbaar met Super Mario Bros waar de personages springen over allerlei dingen en vijanden om het level te voltooien dan verder naar het volgende niveau en dit spel gaat 50 niveaus diep.

Killzone3 Een epische filmische oorlogservaring. Wegrijden vanaf het einde van Killzonne2 spel de spelers voortzetting van de strijd door een super speciale ops team tegen de schijnbaar niet-vermijdbare Helghast Rijk. Onderweg spelers zullen meer dan ooit leren voordat over de woedende Helghan cultuur, evenals de hoogte van een interne strijd in hun gelederen die kunnen blijken te zijn een belangrijke zwakte geworden. De game bevat volledige PlayStation Move-systeem integratie in het spel - met inbegrip van de Move en de navigatie-controllers. Extra functies zijn onder andere: de mogelijkheid om twee primaire wapens, nieuwe melee en jet pack functionaliteit en online multiplayer support dragen.

Sports Champion is een actie-pack sport games die zes verschillende competitieve sportevenementen beschikt om deel te nemen in, zoals tafeltennis, gladiator, boogschieten, volleybal, schijven, golf en jeu de boules. Spelers krijgen de keuze om deel te nemen in een van de tien atleten in de verschillende sportevenementen en het heeft een drie verschillende gameplay modes bestaande uit Free Play, Challenge Mode, en Championship Cup.

Free Play is waar je leert en de praktijk van de games als een startup modus dan over te gaan tot de Challenge mode waar spelers krijgen om te concurreren in verschillende gebeurtenissen te strijden om hun scores te verhogen, Champion Cup-modus is waar de speler gaat tegen tien atleten van de wereld Olympic-achtige evenementen om strijd over het kampioenschap.

Sorcery is aan de top van de lijst voor de beste game voor PlayStation Move in 2011. Dit spel laat de spelers om een ??tovenaar te worden en gebruik maken van hun toverstaf om magische upgradeable spreuken en honderd verschillende drankjes verzameld, verdiend of gekocht in het spel werpen. Sorcery zet een magische toverstaf in je hand om magische spreuken als ijs, stomp, en verscheidene vuur gieten vaardigheden uit te voeren. Dit spel wordt gezegd te worden vrijgegeven voor de verkoop op 30 april 2011.

Voor meer informatie of hoe u een van deze games te krijgen klik hier!

David Millican

Voor meer van de beste videogames klik hier!

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=David_Millican

http://EzineArticles.com/?The-Best-Games-For-the-PlayStation-Move

No comments:

Post a Comment