Wednesday, May 29, 2013

De beste games te spelen op je laptop

De beste games te spelen op je laptop

Game 1: Heroes of Might and Magic

Het eerste spel zullen we een kijkje nemen is Heroes of Might and Magic. Dit spel is een grote favoriet van mij op zowel de desktop en de laptop. Ik denk dat de meeste laptops kunnen alle versies van Heroes of Might and Magic te spelen zonder al te veel problemen.

Het spel zelf is erg verslavend en ik beloof je zal spelen "nog een beurt" zodra je in het. Het beste ding, natuurlijk, zijn de lage systeemeisen, zodat je niet een super duper laptop nodig hebt om het te spelen. En had ik al gezegd het is zeer verslavend en wordt geleverd met een hoge replay waarde?

Game 2: Bard's Tale / Wasteland

The Bard's Tale en Wasteland zijn twee traditionele computer role-playing games, die ook zeer geschikt zijn voor laptops. Ze hebben een enorm lage systeemeisen, is bijna 20 jaar oud. Maar laat je niet misleiden, dit zijn stevige games met vaste inhoud. Je wordt verslaafd aan de verhaallijnen en diepgaande karakterontwikkeling. Voordat Diablo, waren er RPGs zoals deze die mij ontelbare uren plezier op de PC gaf.

Game 3: Civilization 3

Een andere grote strategie spel, Civilization 3 is het product van het grote spel maker, Sid Meier. Het spel gaat over empire gebouw uit het begin van de tijd tot aan de dag van vandaag, dus je kunt voorstellen dat de veelheid aan wapens en technologieën bent u in staat om onderzoek en in gebruik tijdens het spel. Geweldig spel met een hoge replay waarde en absoluut prachtige graphics en cut-scenes.

Spel 4: Lode Runner

Een mooie traditionele arcade favoriet, Lode Runner was een enorme hit in de jaren '80. U kunt het gemakkelijk te spelen op je laptop en verdwalen urenlang. Je bestuurt een kleine man die kan 'zappen' delen van de vloer weg om zichzelf te redden uit verschillende uitdagingen. De levels zijn zo interessant dat je nodig hebt om het te proberen om het niveau van het denken en de diepte die in hun ontwerp gingen begrijpen.

Game 5: Jagged Alliance 2

De laatste wedstrijd in deze lijst is Jagged Alliance 2. Dit is een grote "huurling schutters" spel, dat een zeer betrokken tactische combat systeem beschikt. Denk aan M-16, AK-47's, granaten en andere vernietigingswapens die je kunt kopen en toewijzen aan uw individuele huurlingen. Je krijgt ze inzetten op gevaarlijke tactische squad niveau missies en ik kan je vertellen, dit spel is verslavend in elke zin van het woord.

Conclusie

Dus zoals je kunt zien, zijn er heel veel spellen die je kunt kiezen om te spelen op je laptop. Mijn advies is om te gaan voor de lage systeemeisen, zodat uw laptop kan spelen, zelfs als het een beetje traag of buiten de tijd. Als u wilt state-of-the-art 3D-games te spelen, dan moet je gaan voor de nieuwste breedbeeld laptops. In ieder geval, hier is die u een geweldige laptop game-ervaring, en gelukkig gaming!

Gary Hendricks loopt een website over laptops. Bezoek zijn website op Best-Laptop-Guide.com om meer te leren over het selecteren van de beste laptops en accessoires aan uw behoeften.

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Gary_Hendricks

http://EzineArticles.com/?The-Best-Games-to-Play-on-Your-Laptop

No comments:

Post a Comment