Sunday, May 26, 2013

Wat zijn de beste games voor een Baby Shower

Wat zijn de beste games voor een Baby Shower

Baby shower games zijn een belangrijk ingrediënt van een baby shower partij . Ze zijn een uitstekende ijsbreker om mensen te helpen om naar elkaar te leren kennen en kan echt het feest op gang met een schommel

Ten eerste waarom niet proberen een baby pictionary . Dit is waar je in het bezit komen van een aantal kaarten en schrijf " type baby " woorden op hen . De kaarten worden doorgegeven rond van de ene naar de andere gasten en ze de kans om te tekenen wat dat woord is te krijgen. Als iemand gissingen het woord , zij hun kaart overhandigen aan die specifieke persoon . De persoon die de meeste kaarten op het einde van het spel wint .

Een zeer goede tweede spel is het maken van een scrapbook . Zorg ervoor dat je alles wat nodig is om een met inbegrip van scrapbook , papier en schaar , lijm en last but not least een camera of mobiele telefoon met een camera produceren. Het belangrijkste is dat de foto's snel kunnen worden gedownload , geprint en uitgesneden . Elke gast moet nemen om beurten laten fotograferen met de gastvrouw en wijdt een aparte pagina in het plakboek voor elke gast . Neem dan foto's van andere dingen te doen met de partij en herhaal het proces . De gastvrouw moet dan kiezen welke pagina is de beste en die gast wint .

Hoewel het spel van langs het perceel is rond voor een lange tijd , is het nog steeds een feest favoriet . De gastvrouw kan zetten wat ze willen in het vak . Het kan chocolade , snoep , een DVD , een boek . Wat ook wordt besloten , kunt u wikkel de doos of gift in zoveel lagen papier als u wilt. Een persoon krijgt het perceel en de muziek begint . Als de muziek stopt , wie houdt het pakket , neemt van een laag van verpakking en het pakket blijft worden doorgegeven rond op deze manier , tot de laatste persoon neemt af van het laatste stukje van de verpakking en zijn zij de winnaars .

Voeg meerdere dozen , moeten zij in elkaar passen , wordt dit net langs het perceel . Ze passeren dan de doos die binnen was aan de volgende persoon

No comments:

Post a Comment