Monday, May 27, 2013

3 Beste Games voor iPad

3 Beste Games voor iPad

Eerst was het de auto telefoons, dan mobiele telefoons met kleurenafbeeldingen; naast touchscreen kwam en een revolutie in mobiele gaming voor altijd. De mogelijkheden zijn eindeloos en mogelijkheden grenzeloos geworden, en iedereen met een creatieve kant kan nu een klassiek spel voor de iPhone.

Met de release van de iPad terug in 2010, en maar liefst 3 miljoen aankopen tijdens de eerste 80 dagen, en 14,8 miljoen stuks kocht gedurende het hele jaar, Apple kwam tot de tablet-pc-markt domineren in slechts een jaar. Mensen realiseerden de iPad was het beste apparaat om de beste applicaties te exploiteren.

1. World of Goo

Welke betere manier om de iPad ergonomische beeldscherm vaardigheden te testen dan een physics game ontwikkeld door onafhankelijke game-ontwikkelaars? Het belangrijkste doel van het spel is om een ??vereiste aantal goo ballen krijgen door middel van een pijp die de uitgang. Dit kan worden gerealiseerd door middel van de ballen om bruggen, torens en ton van andere constructies die zullen helpen gebruikers om de zwaartekracht problemen die komen met de verschillende terreinen in het spel, zoals heuvels, spikes, kliffen en vele anderen overwinnen creëren. De iPad-versie van het spel wordt gezegd dat een verbetering dankzij de one-of-a-kind touch controles van de iPad, in tegenstelling tot de muis op de PC en op afstand gebaseerde controller op de Wii. Kost slechts op $ 4,99, dit spel is nummer een voor alle iPad-bezitters.

Vandaag de dag, met mobiele technologieën over te nemen mainstream marketing, en met mensen die altijd onderweg zijn, hebben de ontwikkelaars een manier om de meeste van die momenten waar mensen zich bevinden reizen van plaats naar plaats te maken geïdentificeerd.

Daarom zijn er miljoenen spellen beschikbaar om te kopen of te proberen, en dus even introduceren we de top drie must-have games voor de iPad:

2. Angry Birds

Veruit de meest spraakmakende spel dat is gemaakt voor mobiele apparaten, de nummer een betaalde applicatie in de wereld is een van de meest unieke puzzel games ooit gemaakt. Angry Birds biedt uren gameplay, het is onderhoudend en uitdagend, de 'physics engine is prachtig, en het beschikt over grote herspeelbaarheid, omdat spelers zullen willen terugkomen op eerder voltooide niveaus met het oog op de onmogelijk harde 3-sterren score te bereiken in elke fase .

3. War Pinball HD

De makers achter de veelgeprezen Pinball HD hebben onlangs een nieuw spel dat een originele nieuwe draai aan het heeft gepubliceerd. Dankzij de motion-gecontroleerde kantelen, meer geavanceerde physics en graphics, en drie nieuwe thema's, gebaseerd op de drie legendarische oorlogsfilms: "Platoon", "Missing in Action" en "Navy Seals", War Pinball is een enorme verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De meeste gamers zullen het erover eens dat een pinball spel op de iPad is nauwelijks een verspilling van ruimte, en noch zal de inzet voor het spelen worden verspild. Flipperkasten zijn populair sinds gaming eerst werd uitgevonden, waarom zou het nu anders zijn?

Voor meer informatie over Video Games en recensies bezoeken: [http://happyhipporeviews.com/]

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Jenni_P_Kuck

http://EzineArticles.com/?3-Best-Games-for-iPad

No comments:

Post a Comment