Tuesday, May 28, 2013

Beste games in de App Store

Beste games in de App Store

Games in de Apple App Store zijn de best verkopende items sinds Apple lanceerde de iPhone-applicaties. Deze spellen kunnen de kosten van zo weinig als 99 cent tot meer dan 30 dollar. Er zijn een overvloed aan gratis games en, zoals veel betaalde apps hebben kleinere gratis versies. Om deze spellen die je een iPhone of iPod touch en de iPhone 2.0-software moet downloaden en spelen. U kunt deze downloaden naar uw computer en synchroniseren met de iPhone, of u kunt het direct downloaden van uw iPhone of iPod touch.

Cube Runner werd gemaakt door Andy Qua. Het is vergelijkbaar met de jaren 1980 spel van de Star Wars-arcade game. De missie is om de blokjes te ontwijken zo lang als je kunt. Er zijn geen raketten te schieten, niet schieten op alles wat dat betreft, en niets dat vuur ermee verbonden heeft. Het is echt een spel van escapisme. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en je kunt zelfs pakketten downloaden met extra moeilijkheden. Dit helpt om het spel te houden van steeds muf als het geeft je meer variatie aan hetzelfde spel. Een ander cool ding is dat je je mening kunt veranderen van staand naar liggend.

Tap Tap Revenge is een partij als Guitar Hero en Rock Band. Je tikt lichten die samenvallen met weinig ballen als het speelt een song. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en het is een spel met twee spelers. Net als Guitar Hero, dit spel is verslavend, vooral omdat het op je telefoon en je kunt het met u waar u ook gaat. De maker van deze app heeft gezegd dat ze zullen worden vrijgeven van meer soundtracks voor het spel.

Bugdom 2 is een spel dat geweldige 3D-graphics die uw interesse meteen vast te leggen heeft. Je speelt een sprinkhaan genaamd Skip Mcfly die rond het verkennen van huizen en rondkijken yards, terwijl op hetzelfde moment dat hij vriend en vijand ontmoet gaat.

Enigmo heeft 50 levels van het spel dat steeds moeilijker te krijgen. Het doel van deze app is om de stroom van water of vuur naar hun juiste bussen om ze te houden. In eerste instantie lijkt het onmogelijk, want dit is een puzzel / doolhof type spel, maar als je speelt wordt het antwoord duidelijk. U krijgt ook hulpmiddelen om u te helpen als u door het spel.

Uno is een bekend bordspel dat gezinnen in het hele land te spelen op familie 's nachts. Nou, nu is het ook een spel op de iPhone die je kunt spelen. Het is vrij eenvoudig, zoals de meeste weten, maar als je het spel niet hebt gespeeld alles wat je doet is match-up zoals kleuren en / of cijfers. Als je niet kan overeenkomen met uw kaart tot de eerder gespeelde men dan een kaart trekken je. Als die kaart is iets wat je niet kunt gebruiken, dan moet u blijven om kaarten te trekken totdat een voldoende kaart is opgehaald. De eerste om zich te ontdoen van al hun kaarten wint.

Een andere bekende spel Boggle. Het is een spel waar je tegels van brieven die krijgen krabbelde omhoog en je gewoon contact met de brieven, moeten ze worden raken elkaar in een willekeurige richting, om woorden te maken. Maak zoveel mogelijk woorden als je kunt in de tijd toegewezen. Je hebt ook de mogelijkheid van het maken van het rooster groter en veranderen van het uiterlijk van de tegels.

Er zijn zo veel iPhone-spellen die je kunt kiezen in de Apple App Store. Momenteel zijn er meer dan 19.000 verschillende apps om uit te kiezen. Sommigen je misschien graag en anderen die je misschien niet, maar met die grote van een selectie u gebonden aan iets dat bij u past bent.

Voor meer informatie over iPhone-games of om meer te lezen diepgaande reviews van de iPhone apps te bezoeken AppCraver vandaag. AppCraver is gewijd aan iPhone apps, nieuws, recensies en interviews met iPhone applicatie-ontwikkelaars.

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Neal_Adam_Hamou

http://EzineArticles.com/?Best-Games-in-the-App-Store

No comments:

Post a Comment