Friday, May 31, 2013

Neopets Cheats 1 - De 5 beste games voor Neopoints maken

Neopets Cheats 1 - De 5 beste games voor Neopoints maken

Er zijn tal van spellen die je kunt spelen om Neopoints krijgen. Zo veel, in feite, dat we konden weken besteden aan het praten over hen allen. In plaats daarvan, hebben wij u 5 gegeven van wat we hebben gevonden om een ??aantal van de beste games in Neopets zijn. Dit op geen manier zegt welke games het meest leuk om te spelen, en je zou kunnen vinden dat je bent zeer getalenteerd in het spelen van een spel dat niet op mijn lijst. In het algemeen hebben we deze games gevonden om spelers de beste kans op het maken van de makkelijkste, snelste Neopoints mogelijk te omschrijven.

HET BESTE GAMES

1. Aanval van de Gummy Dice: NP Ratio 1, Moeilijkheid 4.1

Ok, dus de NP rantsoen op dit spel is niet de beste ... maar het is fatsoenlijk, en het spel is vrij eenvoudig als een soort van variant op Tetris.

2. Destruct-O-Match II: NP ratio 0,3, Moeilijkheid 4.7

Hoewel de NP Ratio op dit spel is verschrikkelijk, de eerste keer dat ik het speelde ik verdiende meer dan 350 Neopoints. Het spel is erg eenvoudig om te leren en snel te spelen, en ik wed dat je versies van dit eerder gezien op andere gaming sites. Handen naar beneden, het is een van de snelste games in termen van het verdienen Neopoints.

3. Hasee Bounce: NP Ratio 3, Moeilijkheid 4.4

Ik hou van dit spel! De NP-ratio is vrij hoog en je zult snel begrijpen hoe de hasee stuiteren om de donut fruit te verzamelen. Probeer het eens, het is de moeite waard de tijd.

4. Kiko Match II: NP Ratio 2, Moeilijkheid 4.1

Dit is eigenlijk een getimede spel van het geheugen. Het is vrij eenvoudig om te spelen en door de levels als je eenmaal onder de knie, en de NP Ratio is geweldig.

5. Kou-Jung: NP Ratio 1.25, Moeilijkheid 4.6

Ik weet zeker dat je dit spel gespeeld, en het is eigenlijk heel eenvoudig te leren. Als u haven't-alles wat je hoeft te doen is paar bijpassende tegels. Spelen op "harde" en je zult vrij veel punten te verdienen in drie niveaus.

Als u uw tijd besteden concentreren op deze, (en andere) Neopets games, moet u in staat om meer Neopoints dan je ooit tevoren te maken.

************************************************** ********

Voor meer Neopets tips, bezoek The Norwood Trading Company. ([Http://www.norwoodtradingguides.com]) We hebben gidsen voor al uw gaming behoeften. U kunt ook lezen onze blog (http://bigimportantgamer.blogspot.com/), bezoek onze gratis tips, en meer.

In Het Norwood Trading Company, huren we de beste gamers en schrijvers van hoge kwaliteit, originele game gidsen u nergens anders vinden produceren. U de zorg over uw gaming, en dat doen wij ook. Daarom ontwerpen we gidsen voor spelers van alle ervaring en vaardigheden te helpen. Of zijn Runescape, World of Warcraft, Eve Online, Second Life, of een ander spel, we zijn zeker dat onze gidsen zullen u helpen uw game-ervaring naar het volgende niveau.

Ga heen en CONQUER!

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Alistair_McMaster

http://EzineArticles.com/?Neopets-Cheats-1---The-5-Best-Games-To-Make-Neopoints

No comments:

Post a Comment