Wednesday, May 29, 2013

Beste games te kopen in een Xbox 360 Sale

Beste games te kopen in een Xbox 360 Sale

Als u op zoek bent om te weten welke de beste video games te kopen in een Xbox 360 te koop, en je wilt weten wanneer en waar ze te vinden, lees dan verder.

Wanneer en Waar Games Zoek in een Xbox 360 Sale

Als er nieuwe spellen worden uitgebracht ze kan erg duur zijn, vooral als je meer wilt dan een kopen op een moment. Het beste ding om te doen is om te wachten een paar maanden en dan kan je meestal kiezen de spellen in een Xbox 360 te koop. Je zou deze vinden in de winkel, maar voor de goedkoopste prijs dan meestal moet je om online te winkelen. Games die ouder kunnen worden gekocht tegen een zeer goede prijs, met soms vijftig procent of meer van de oorspronkelijke prijs. Er kan de oneven spel dat altijd houdt zijn prijs voor een zeer lange tijd. Een goed voorbeeld hiervan is de Call of Duty-game series, waarbij de laatste een, zal worden tegen een prijs die dicht bij de aanbevolen verkoopprijs, zijn tot de volgende is gepland.

Weten welke Videogames te kopen

Er zijn honderden games om uit te kiezen, maar welke zijn de goeden om te kopen? Als u nu een doorgewinterde gamer dan kan je al weet het antwoord op die vraag, maar als je nieuw bent bij gaming of een ouder van een kind die eigenaar is van een Xbox 360-console zijn, dan is het antwoord misschien niet zo voor de hand liggend.

Er zijn zo veel verschillende genres om uit te kiezen, dus soms komt het neer op welk soort spellen je wilt spelen. Ik zal praten over de belangrijkste genres en de beste games voor deze genres. Deze spellen zullen al vrijgegeven, ten minste een paar maanden. Dit zal hopelijk helpen bij het kiezen van de beste koop Xbox 360 games.

Actie

Batman: Arkham City is een briljante actie spel dat de rol van Batman vangt. Zelfs als je geen fan van Batman, dit is een must spel hebben.

Call of Duty: Modern Warfare 2 kan de nieuwste aanbod niet, maar is waarschijnlijk nog steeds de beste first person shooter verkrijgbaar. Dit heeft een grote single-player en multiplayer game. Ook kunt u om co-op te spelen met een vriend.

Gears of War 3 is de laatste in de trilogie van de sci-fi first person shooting games. Dit is een gewelddadige, maar bevredigend spel voor volwassenen. Als je 4 vrienden dan kun je het spel spelen in een 4-speler co-op mode, die heel leuk kan zijn.

Role Playing

The Elder Scrolls V: Skyrim is slechts een van die essentiële spellen die je moet bezitten. Word elke gewenste teken en een enorme wereld verkennen in deze open fantasy avontuur. Je krijgt zelfs om draken te vechten!

Fable III is het beste Fable spel tot nu toe. U krijgt om de held te spelen en de wereld van Albion te verkennen. Dit spel heeft actie en avontuur in overvloed, met veel verschillende keuzes op de manier waarop dat zal invloed hebben op de gameplay.

Avontuur

Bioshock 2 is een meer volwassen soort avontuur dat zich afspeelt in een onderwereld stad. Dit is niet uw gebruikelijke type spel en heeft een oude stijl en futuristisch gevoel over. Het is raar, griezelig en zeer aangenaam spel dat zal je vechten en het verkennen van de wereld van Rapture.

Grand Theft Auto IV is een enorme open wereld vol bendes, auto's en geweren. Dit is een spel zeker voor volwassenen, met veel gevloek en gewelddadige gevechten. Dit wordt omschreven als de definitieve sandbox game. De vijfde game in de serie is binnenkort te verschijnen, dus je moet zeker in staat zijn om het weer een te krijgen in een Xbox 360 goedkope deal.

Red Dead Redemption is een western thema open omgeving spel waar u krijgt om paarden te rijden in plaats van rijden auto's. Dit heeft grote letters en een boeiend verhaal. Wordt een cowboy is nog nooit zo goed geweest.

Racing

Forza Motorsport 4 is de beste race-simulatie op de hoogte van de Xbox 360 en met deze versie kun je zelfs de auto's met behulp van de Kinect bewegingssensor onder controle.

F1 2011 is een formule een race spel met een geweldige wegligging auto. Dit heeft ook een leuke co-op championship mode die je kunt genieten met een vriend.

Het kopen van een Xbox 360 Game Sale

Je moet in staat zijn om de meeste van de in dit artikel genoemde in een Xbox 360 game te koop games. Gewoon zoeken rond het internet en je moet in staat zijn om jezelf een goede deal te krijgen. Er zijn een heleboel andere geweldige games, die rond zijn geweest voor enige tijd, die beschikbaar is goedkoper dan de oorspronkelijke prijs zal zijn. Weet alleen dat als je bereid bent om te wachten een paar maanden, om de nieuwste games te spelen, dan kan je altijd krijgen ze in een Xbox 360 verkoop en bespaar jezelf geld.

Bekijk ook de Xbox 360 Sale blog voor meer informatie over games en consoles.

Klik hier voor geweldige aanbiedingen op video games en consoles

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=Chris_Burlington

http://EzineArticles.com/?Best-Games-to-Buy-in-a-Xbox-360-Sale

No comments:

Post a Comment