Sunday, May 26, 2013

De 25 beste games voor de Nintendo Wii

De 25 beste games voor de Nintendo Wii

De Nintendo Wii , net als zijn voorgangers , is de all - time best verkopende console die er zijn . Ondanks de voordelen die de Xbox en Sony PlayStation zijn het maken van de Nintendo Wii is ver vooruit als je kijkt naar de verkoop van de console en games . Wat heeft de Wii maakte een bestseller is het type van games , het gemak van spelen en de algemene populariteit van het merk Nintendo .

In de loop van een jaar , zijn honderden games en accessoires uitgebracht voor de Nintendo Wii - enkele vangst aan , terwijl anderen kan worden gevonden binnen enkele maanden voor maar liefst 90 % korting op de adviesprijs - maar een paar games blijven respect afdwingen en hoge prijzen ondanks hun leeftijd .

We hebben samen de Top 25 Games opgemaakt voor de Nintendo Wii - deze games blijven te zien zijn in Top 10/20/50/100 lijsten omdat ze goed zijn en gamers zijn nog steeds bereid om de oorspronkelijke prijzen te betalen voor deze games . U zult enkele van deze games vinden in de gebruikte bakken tegen gereduceerde prijzen .

Waar we voelden , hebben we onze eigen commentaar toegevoegd voor de genoemde games.

Metroid Prime 3 : Corruption - Metroid is een nietje in de Nintendo-spellen catalogus voor jaren .

Super Mario Galaxy - Super Mario is een begrip , elk spel dat beschikt over deze lieve karakter zal altijd het hart ( en de portemonnee ) van gamers overal vast te leggen .

The Legend of Zelda : Twilight Princess - De Zelda-serie van games is een nietje in Nintendo's spellen catalogus . Dit is een van de oorspronkelijke role playing games , en heeft een trouwe aanhang oogstte .

Okami

Zack

No comments:

Post a Comment