Friday, May 31, 2013

Texas Loterij - Wat zijn de beste games te Bet On ?

Texas Loterij - Wat zijn de beste games te Bet On ?

Als u woont in de staat Texas , Texas Loterij biedt u vele soorten lotto spelen om te wedden op . Maar welke zijn de beste om uw weddenschap te plaatsen met ? Het hangt allemaal af van wat je zoekt . Er zijn twee soorten gokkers en , afhankelijk van welke je bent , moet elk type hebben een ander spel voorkeur.

Het eerste type is een bettor dat wil zo veel mogelijk te winnen . Hij droomt van het goede leven en wil een enorme jackpot te winnen . Als dit u , zou u wilt inzetten op Mega Millions . Mega Millions is een multi - state lotto spel en heeft enorme jackpots , soms zelfs het bereiken van de $ 100 miljoen . Texas Lottery onderschrijft Mega Millions . De jackpots zijn enorm , maar zo zijn de kansen . De winkansen Mega Millions zijn ongeveer 1 - in - 175 - miljoen .

Het tweede type van de gokker is er een die iets wil , iets te winnen, het hoeft niet om een enorme jackpot te zijn , net genoeg om een financieel verschil in zijn leven te maken . Dit type van betere verkiest games met betere kansen , zelfs als dat betekent lagere jackpots . Als dit u , moet je inzet op Texas Two Step . Texas Two Step speelt elke maandag en donderdag . De kans op het winnen van de jackpot zijn ongeveer 1 - in - 1.8 - miljoen , dat is veel beter dan de Mega Millions kansen . De jackpots beginnen bij $ 200.000 en toenemen als er geen winnaars .

Texas Loterij biedt ook directe loterij scratch games zoals Super Set For Life , Summer Spectacular , $ 75.000 Casino , Bust De Bank , Big Money Bingo , Loteria , en meer . De spellen bieden verschillende winkansen en overal kosten van $ 2 tot $ 20. Analyseer de prijs en de kansen voor het maken van uw inzet .

Tino schrijft een blog over loterij winnaars , mensen als Steve West , die $ 340.000.000 met zijn vriend , Bob Chaney gewonnen en Alberto Dela Rosa , die $ 2.633.152 won in Lottario .

Bron van het artikel : http://EzineArticles.com/?expert=Tino_Sundin

http://EzineArticles.com/?Texas-Lottery---What-Are-the-Best-Games-to-Bet-On ?

No comments:

Post a Comment