Monday, May 27, 2013

Beste spellen voor Wii MotionPlus

Beste spellen voor Wii MotionPlus

Gaming fans en spelers zijn momenteel ervaren twee jaar van verbazingwekkende succes van Nintendo en zijn beste spel video consoles Wii. Over de laatste conferentie E3 hebben we een aantal echt fantastische nieuwe innovaties die ons allemaal te popelen om te genieten van hen te spelen maakte gezien. Maar een van de product raakte de 2009 jaar en in zijn eerste aankondiging al verkocht miljoenen eenheid, het is het Wii MotionPlus-accessoire, die aan de onderkant van de Wii-afstandsbediening wordt geplaatst en betovert met nieuwe features.

Dankzij dat nieuwe product nu je bewegingen zal meer realistisch zijn en met een mooie verhouding 1:1 spelen nieuwe Wii MotionPlus games, zal meer plezier! Nieuwe games zullen moeten nauwkeuriger schommels van jou, zal je in staat zijn om sneller bewegingen uit te voeren en nu elke centimeter van uw swing zal worden omgezet in virtuele.

De nieuwe accessoire zorgt voor een betere gameplay in games als sporten die Golf, Tennis of in actie games zoals schieten, maar die nieuwe games de beste, dat men een nieuwe game-ervaring dankzij zal spelers om nieuwe accessoire zal zijn bevat? Hier is de lijst van de beste games voor de Wii MotionPlus die zijn geopenbaard in het jaar 2009.

Tiger Woods PGA Tour 10 - An Electronic Arts golf sport spel voor de Nintendo Wii die spelers de ultimater golf schommels, golf starts en cursussen die zijn meest bekende in het echte leven golf Wereld uitdaging. 27 meer cursussen en de beschikbaarheid van het spelen van de VS openen, PGA tour en nog veel meer.

Wii Sports Resort - Een Nintendo sportgame opvolger van de best verkopende game Wii Sports. Nieuwe sporten die betoverd accessoire functies omvatten. Plaatsvinden op het tropische eiland waar u zult genieten van sporten zoals Disc Dog, Sword Fight en nog veel meer!

EA Sports Grand Slam - An Electronic Arts tennis sport-spel en de beroemdste Grand Slam concurrenten, cursussen en uitdagingen. Ervaring wordt een beste tennis Grand Slam-speler en gebruik uw opgewaardeerd afstandsbediening voor sneller en nauwkeuriger schommels!

Academy of Champions - Een UBI soft voetbal based spel biedt plezier voor familie. Pele als je coach en je zo je team leider met vele aanpasbare en ervaren spelers winnen de champions cup.

Red Steel 2 - Een UBI soft actie zwaardvechten spel dat een van de meest accurate schieten en vechten ervaring in Nintendo Wii geschiedenis biedt. Vervolg op de eerste serie met vele nieuwe functies, uitgevers beloften en gameplay die je niet zal kunnen weerstaan ??aan!

Bekijk het laatste nieuws en informatie over de nieuwste games voor Wii MotionPlus. Bekijk het complete Wii MotionPlus Games List hier!

Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/?expert=M_G_Greg

http://EzineArticles.com/?Best-Games-For-Wii-MotionPlus

No comments:

Post a Comment