Tuesday, May 28, 2013

De beste games voor de PlayStation 3 (PS3)

De beste games voor de PlayStation 3 (PS3)

Elke PlayStation 3 eigenaar moet een collectie van hun favoriete games hebben, maar ze hebben nog steeds vraag dat wat zijn de beste PS3-games die ooit zijn uitgebracht voor het systeem. Rekening houdend met al die gamers nodig hebben en proberen om hun nieuwsgierigheid te vervullen die we hier noemen een aantal veelgeprezen beste games.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Third person shooter Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is stealth action game ontwikkeld door Kojima Productions. Guns of the Patriots is een van de beste game voor het seizoen toen het werd uitgebracht en veelgeprezen beste spelvorm enkele toonaangevende gaming publicaties zoals het was beoordeeld als technisch foutloos spel. Deze PS3-games indrukwekkende verhaal maakt het onvergetelijk, samen met tientallen verzamelobjecten en tonnen opgenomen aanpassingsmogelijkheden.

Uncharted: Drake's Fortune

Naughty Dog ontwikkelde memorabel spel Uncharted: Drake's Fortune en uitgegeven door Sony Computer Entertainment. Dit spel werd gepresenteerd als PlayStation 3-eigenaars zeer teleurgesteld waren van de andere gelanceerde games. Drake's Fortune was de redder van dat jaar door onderdompeling u in de superieure gameplay waar je jezelf vinden in de schoenen van Nathan Drake voltooien missie, verliefd op haar meisje Elena, terwijl het schatzoeken reis van het verhaal.

Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV is uit de actie-adventure genre third person shooter sandbox stijl spel ontwikkeld door Rockstar North. GTA IV wordt enorm gewaardeerd spel met verbazingwekkende missie, waar je ervaring die je nog nooit eerder in een andere reeks van GTA moest krijgen tijdens het draaien van de politie, proberen om uw vrienden te redden. Spel perceel is gepland in New York City's sterk gemoderniseerde stad Liberty City, waar Niko Bellic kwam om zijn droom te vervullen, maar betrokken raken bij criminele bendes. Deze PlayStation 3 game is de beste GTA-serie, samen met intense achtervolging die zal stimuleren uw game-ervaring.

Fallout 3

Fallout 3 is een actie role playing game ontwikkeld door Bethesda Game Studios en kritisch gewaardeerde spel met uitzonderlijk mooie graphics. Deze single player game is het derde deel van de Fallout-serie en de plot wordt aangemaakt in de Washington DC waar de speler de ingevoerde teken nadat zijn vader verdwijnt onder een aantal verdachte omstandigheden, dan hij gedwongen om te ontsnappen uit Vault. Spelelementen zijn goed gepland met combat technische details die zeer tot de streep en bewijst het een van de beste gameplay voor PS3-systeem.

Red Dead Redemption

Rockstar Games heeft een goede geschiedenis van goed presterende game-ontwikkeling en het maken van de standaard hoog elke keer voor zichzelf. Red Dead Redemption is ook een van de beste geblazen-away producties onder alle PS3-games ontwikkeld door hen. Deze actie-adventure westerse third person shooter open wereld spel is een klassiek meesterwerk met bredere spel reikwijdte en omvang met een enorme grafische weergave.

Mezelf bewijzen editor en een succesvolle schrijver, het schrijven van de laatste 5 jaar met veel bijdragen voor populaire gaming consoles zoals de PlayStation, Xbox, Nintendo een paar te noemen. Het is mijn passie

No comments:

Post a Comment